Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen er dan alles aan doen om zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen. Neem allereerst eens een kijkje op deze pagina. hier vind je de meest gestelde vragen met de daarbij horende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ik heb via uw website een hotel geboekt maar ben niet tevreden
Allereerst vinden wij dat vervelend om te horen. Graag horen wij exact waarover u niet tevreden bent. Wij zullen dan proberen te bemiddelen tussen u en het hotel dat u heeft geboekt. Echter kunnen wij geen garantie bieden over de uitkomst.

Waar reken ik de kosten van het hotel af?
De daadwerkelijke betaling van uw hotel vindt plaats bij onze partner Hotelspecials.nl. Deze zal de gewenste datum van uw boeking vastleggen en de betaling verder afronden. De betaling zal in uw eigen veilige bankomgeving gaan via Ideal.

Betaal ik niet teveel voor mijn hotelkamer?
Wij hebben afspraken met verschillende hotels en hotelketens waardoor wij de mogelijkheid hebben om de hotelkamer voor een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden. De exacte prijzen vind u bij het daadwerkelijk boeken van uw hotelkamer.

Veel gestelde vragen Hoteleigenaren

Kan ik mijn eigen hotel op jullie website plaatsen?
Ja, dat kan. Via onze pagina hotel aanmelden kunt u het formulier met benodigde informatie invullen. Voor het plaatsen van uw hotel op onze website vragen wij €39,95 per jaar. Als het jaar voorbij is beslist u zelf of u een tweede jaar op onze website geplaatst wilt worden.

Hoe lang staat mijn hotel op de website van Hotelboeker?
Uw hotel wordt voor een jaar geplaatst. Voor een jaar betaald u het bedrag van €39,95. Na het jaar zullen wij contact met u opnemen of u er een nieuw jaar aan vast wilt plakken

Krijg ik meer boekingen?
Wij hebben een groot aanbod van hotels op onze website. Onze ervaring is dat ieder hotel meer boekingen binnen krijgt via Hotelboeker.nl. Echter kunnen wij dit nooit garanderen.

Hoe kan een bezoeker contact met mijn hotel opnemen?
Zodra u uw hotel plaatst op Hotelboeker.nl krijgt u een eigen pagina waar u uw hotel kunt omschrijven, adresgegevens bij kunt plaatsen en heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van een link. Via deze link komen de bezoekers op uw website uit waar ze de boeking kunnen doen. Daarnaast kunt u ook uw telefoonnummer op de pagina vermelden waardoor bezoekers ook telefonisch contact met u op kunnen nemen.